jueves, 26 de abril de 2012

Text argumentatiu





El maltractament dels animals.

La meva opinió és la mateixa que la de la majoria dels usuaris. Abandonar els animals és una cosa
terrible, no es deuria permetre per la llei.
A ningú ens agrada estar sols, i als animals menys. Per això crec que si no creus que pots mantindre i fer companyia a les teves mascotes, és millor que no en tingues. Per exemple jo no en tinc de mascotes, perquè a la meva casa ningú es podria ocupar d'un hamster i menys d'un gos.
Crec que les persones que es volen comprar animals, es podrien anar a un centre d'acollida i adoptar-ne en compte de comprar-ne un de nou. El gos adoptat es sentirà més feliç que no pas el "fantàstic" gos de raça al tornar a ser estimat de nou.
A tots ens agrada sentir-nos estimats, i als animals també. Milers d'animals "domèstics" són comprats, utilitzats com a joguines i després desfetes quan "ja no serveixen" o "molesten".
La majoria acaben sota les rodes dels cotxes o capturats per les caneres municipalsHem vist unes circumstàncies molt desagradables, però que encara que no vulguem, estàn ahí; però és
cosa nostra cambiar-lo, ja que cada any s'abandonen al nostre país uns 200.000 animals,
aproximadament tres de cada cent gossos i gats. Aquesta és una xifra estimada, perquè realment es recullen uns 100.000. La resta moren atropellats o vaguen per ciutats i pobles sense que ningú s'ocupe d'ells.         


No hay comentarios:

Publicar un comentario